Workshops

Workshops

In het goed geoutilleerde atelier in Culemborg, centraal gelegen in het land en goed bereikbaar, worden regelmatig workshops gegeven. Bedrijven en particulieren kunnen er terecht voor een workshop op maat. De minimale groepsgrootte is zes personen en een specifieke basiskennis  is niet nodig. De workshops worden gegeven door Mirjam Jakubowski en René Vlasblom www.renprodukties.nl  Beiden hebben we een flinke dosis ervaring in het begeleiden van groepen. In overleg met de opdrachtgever bepalen we de doelstelling, thema en soort workshop. Zilver gieten, een zilveren ring maken, transformatie van een oud sieraad… dit is slechts een greep uit de mogelijkheden. De lengte van de workshops varieert van minimaal 3 uur tot maximaal 5 a 6 uur. Daarnaast is het mogelijk een heerlijke lunch in het atelier te gebruiken.

Een prachtig kunstwerk in uw bedrijf of zelf ervaren hoe een sieraad tot stand komt? Het kan allemaal. De inspirerende ruimte en de professionele aanpak waarborgen een bijzondere ervaring. Is uw belangstelling gewekt en wilt u graag meer weten?
In een persoonlijk en vrijblijvend gesprek vertellen wij u graag meer over de mogelijkheden, toegelicht door foto’s van eerdere workshops.